Under Europa Cuppen 2021 blev Gianluigi Donnarummas enestående præstation ikke rost af folk. Det var kun fordi Gianluigi Donnarumma ikke valgte at blive i Milano, men på grund af den høje løn kom han til Paris Saint-Germain. Efter at Gianluigi Donnarumma tog billige Paris Saint-Germain trøjer børn på, var det på grund af den begrænsede styrke hos holdets egne spillere svært for dem at præstere bedre i krigen. Så meget, at Gianluigi Donnarummas styrke ikke fik for meget opmærksomhed fra fans.

Indtil starten af ​​Europa Cuppen 2024 viste Gianluigi Donnarumma igen sin stærke evne i spillet, og han forsvarede den sidste forsvarslinje for det italienske hold alene. Gianluigi Donnarumma lavede mange redninger i spillet, hvilket er en styrke, som fans over hele verden kan se. Især i kampen mellem Italien og Spanien, hvis det ikke var for Gianluigi Donnarummas stærke målmandsstyrke, var de måske blevet besejret for længe siden.

Det spanske hold er meget stabilt i denne sæson, og med hjælp fra de unge spillere har holdet opnået fremragende resultater. I de seneste tre år har Gianluigi Donnarumma ikke været vellidt af fans i sin hjemby, men når han tager den Italien EM 2024 trøjer på, går han stadig op for at vinde kampen. Milan var ikke opmærksom nok på Gianluigi Donnarummas eksistens, og det er helt forståeligt med hensyn til lønstigning, hans styrke kan trods alt få sådan en løn. Det mest beklagelige er, at Gianluigi Donnarumma valgte at slutte sig til Paris Saint-Germain, hvor han ikke ser ud til at have meget plads til at forbedre sin styrke.